"Den Muntre Sofa" Comedy Talkshow

Torsdag d. 24. januar kl. 19.30 i Cafe Smedjen

 ”Den Muntre Sofa” er et underholdende Talkshow med lokale og kendte gæster.

Komiker Rikke Elster er aften vært, og hun har inviteret herlige gæster i sofaen, der kommer og deler  sjove oplevelser eller munter anekdoter fra deres liv. Det skal nok  bringe et grin frem hos publikum. Indimellem gæsterne er der musik og andre små indslag. Aften rundes af med et smagsprøve af Kasper Nielsens Impro Comedy show.

Aftens gæster er:

Jens Werner 
Hele Danmarks ”Vild med dans” dommer. Jens er altid klar med kyndig vejledning i hæl og tå og cha-cha-cha trin. Han er skrap i replikken, empatisk og med en god portion lun humor.
I 1994 blev Jens Werner verdensmester i selskabsdans sammen med sin partner, Charlotte Jørgensen. Parret har desuden været Danmarks-, Nordens- og Europamester. Jens er også danseinstruktør og har sammen med sin søde hustru Anette danseskole i Værløse.

Nick Hækkerup
Nick har skiftet fra Egedal til Hillerød, han ser frem til dermed at komme endnu tættere på sit lokalområde og de lokale sager. Nick er blevet spidskandidat for Socialdemokraterne søger opstilling til Folketinget i Hillerød-kredsen
Han var borgmester 2000-2007 her i Hillerød. Han er tidligere forsvarsminister, handels- og Europaminister, sundhedsminister og er i dag Socialdemokratiets udenrigsordfører på Christiansborg.

Kim Wilsborg
Tidligere livvagt for H.K.H Kronprins Frederik.
Efter nogle hårde udsendelser til Irak og Ex- Jugoslavien, fik Kim efterfølgende konstateret PTSD. I november 2018 blev han udtaget til at deltage som ”Team Kaptajn” i Invictus Games også kaldet veteran OL i Australien, hvor han vandt en sølvmedalje i sejlads. En sportsgren, som var helt ny for ham, indtil for 6 måneder før konkurrencen.

Kasper Nielsen
Kasper er improvisationsskuespiller og komiker, han betegnes, af mange i comedymiljøet, som en af de allerbedste til improvisering på scenen. Han blev i 2017 Danmarksmester i Impro comedy.
Kasper har været med i ”Live fra Bremen” på TV2 og han har også været på Go’ Aften Danmark som den fiktive chauffør Tue. Ligeledes har han lavet satire programmet ”klovnen fra Lampedusa”

Alt kan ske i ”Den Muntre Sofa” Når Kasper går på scenen og giver os smagsprøver i Impro Comedy. Kasper Nielsen inddrager os i små, vanvittigt sjove improvisationer – altid med respekt og kærlig nudging i sin kontakt med publikum.


Entre 140 kr. billetter købes på Billetto.dk eller i døren til 155 kr.  Men husk der er begrænset med pladser til showet.